úterý 5. ledna 2010

Shaun White Snowboarding Origins pro iPhone

Vývojáři mobilních her trochu nepochopitelně odsouvají sezónní hry na vedlejší kolej, nebo se jim dokonce nevěnují vůbec. Kolik her se zimní tématikou vyšlo od prosince 2009 do teď? Daly by se spočítat na prstech jedné ruky, proto je každý z těchto kousků pro hráče mobilních her o to více cennější. Dnes Vám představím sportovní Shaun White Snowboarding Origins, ve kterém se, jak už název napovídá, parádně projedete na snowboardu!

Shaun White Snowboarding se poprvé objevil začátkem prosince a od té doby získal mnoho fanoušků. Hra obsahuje pouze čtyři sjezdovky, ale každá z nich je úctyhodně dlouhá oproti podobným hrám na App Store. Stejně tak systém ovládání triků, za které získáváte body, je překvapivě neomezující, neboť poskytuje zvláštní pocit kontroly nad Vaším "prknem" během provádění i těch nejodvážnějších kousků. Grafika není nikterak velkolepá, ale vzhledem k nízkému počtu her podobného zaměření to není až taková překážka. Rozhodně ale v tomto případě neplatí "jednooký mezi slepými králem", Shaun White Snowboarding si své místo rozhodně zaslouží.

Cena hry nyní klesla na pouhých $ 0,99 ale nabízí dostatek zábavy i za cenu mnohem vyšší. V současné době patří určitě mezi nejlepší snowboard hry na App Store a díky skvělému poměru cena/porce zábavy ji nemohu než doporučit. Než si hru Shaun White Snowboarding (přímý odkaz zde) koupíte v App Store, shlédněte toto oficiální video:



Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.