pondělí 6. června 2011

Co chystá Gameloft na léto 2011?

Na letošní léto chystá Gameloft přinejmenším tři lákavé herní tituly. V tomto článku se blíže podíváme jen na dva, a to ty, které jsou vydání nejblíže: 9mm a Silent Ops. Gameloft stojí za čistě průměrnými, až podprůměrnými hříčkami, co se iOS zařízení týče. Občas se objeví nějaká ta vlaštovka s novým nápadem a nadstandardním zpracováním, jako například Iron Man 2 nebo GT Racing: Motor Academy, ale to je 1 případ z 10. Hry připravované na toto léto ovšem vypadají nadějně, pohleďte na následující ukázky.




John "Loose" Kannon je velitel speciální jednotky z policistů, kteří se nebojí ohýbat právo při výkonu své práce. Ale když zabijí bratra místního drogového krále a vezmou jeho miliony $ v hotovosti, Kannon se celý jeho tým se stává terčem pomsty. Nyní má Kannon jen jednu možnost: Sejmout hlavu gangu, který na ně uspořádal lov, ať už legálně nebo ne, dříve než jeho tým bude vyřízen. Hra 9mm bude dostupná v následujících týdnech pro vybraná zařízení se systémy iOS a Android. Následující trailer ukazuje například efekt slow motion (zpomalený pohyb) a boj bezezbraně.


Dvě tajné organizace. Tři tajní agenti. Nespočet záhad. Zapojte se do mise odhalení spiknutí, které by mohlo změnit osud lidstva v nové stealth hře Silent Ops. Titul bude opět dostupný jak pro iOS zařízení, tak pro ty s Androidem. Případná konverze obou her pro Symbian potvrzena nebyla, ale možná se i majitelé Nokií dočkají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.