středa 28. září 2011

"Český" Shadowgun dorazil do AppStore

Před několika málo okamžiky dorazila do Apple AppStore hra prvotřídních kvalit od českých vývojářů. Jde o očekávaný Shadowgun od brněnských Madfinger Games. Už během několika málo prvních minut zaznamenala hra několik stovek stažení a aktuální hodnocení hráčů je pět hvězdiček z pěti, tedy nejvyšší možné. Ať žije král!


Kromě majitelů nejnovějších Apple zařízení si zahrají i vlastníci stařičkého iPhone 3GS a původního iPadu. Podporovány jsou i poslední dvě generace iPodu touch, ve všech případech je ale nutné mít aktualizovaný iOS na verzi 4.2 nebo vyšší. Počítejte s tím, že samotná hra má necelých 220 MB.

Příběh se odehrává v roce 2350, kdy zkorumpované mezigalaktické korporace jsou zdroje práva a lovci odměn spolu s žoldáky plní jejich příkazy. Nejlepší z nejlepších jsou známí jako Shadowguns. Hra vás postaví do reole Johna Sladea, nechvalně známého lovce odměn. Vaším úkolem je elminovat Dr. Edgara Simona, vůdce vlastní armády mutantů. K dispozici vám bude osobní asistentka Sara. Shadowgun kombinuje intenzivní taktický zážitek s akcí z pohledu třetí osoby. Pokud vám epický příběh (vývojáři slibují až 6 hodin hraní), souboje s bosy a konzolová grafika nebudou stačit, tak se těšte na budoucí updaty, které mimo jiné přinesou i multiplayer.



Koupit Shadowgun můžete zde (itunes odkaz).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.