úterý 8. ledna 2013

Dead Trigger 2 preview

Díky spolupráci českého studia Madfinger Games a společnosti Nvidia se zrodil druhý díl povedené akční hry Dead Trigger. Na právě probíhajícím veletrhu spotřební elektroniky CES 2013 v Las Vegas demonstrovala Nvidia potenciál svého nového chipsetu Tegra 4 právě na demo verzi připravované pecky Dead Trigger 2.


Původní DT se dočkal velkého úspěchu, bohužel převážně mezi softwarovými piráty. Vývojáři proto zpřístupnili hru zcela zdarma pro všechny. Spolupráce s Nvidiou znamená nemalé finanční zisky, které umožnily financování vývoje dalšího dílu hry. Ten nabídne o poznání otevřenější lokace a zcela nové interaktivní prostředí. Přesvědčte se sami na videu níže.


DT 2 bude nejprve dostupný pouze pro zařízení vybavená čipem Tegra 4. Postupně se ovšem objeví i v Google Play pro Android telefony a také v App Store. Předběžné datum je stanoveno na druhý kvartál 2013, dostupnost pro ne-Tegra zařízení může být ale výrazně později. Co ale víme jistě, je že bude potřeba opravdu výkonný hardware pro tuto hru. Základem by měl být novější dual-core či quad-core procesor a moderní grafický čip. Z Apple zařízení bude pravděpodobně podporován jen iPhone 5, iPod touch 5 generace a nejnovější iPad.


 

Video ukázka z CESu je pouhým demem, kde chybí například omezení munice či života hráče. Přesto jsou vidět náznaky toho, jakým směrem se bude DT 2 ubírat. Level design bude podobný prvnímu dílu, asijské nápisy na budovách ale dávají tušit, že se z New Yorku přesuneme na druhý konec zeměkoule. Pokud jste s prvním dílem ještě neměli tu čest, můžete tuto chybu napravit zde: Dead Trigger na Apple App Store (free), Dead Trigger na Google Play (free). Závěrem milý screenshot z druhého dílu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.