pondělí 14. listopadu 2011

Tip na fajný motiv pro Symbian^3

Kdysi jsem patřil mezi uživatele, kteří velmi často mění mobilní telefony. Ne zřídka kdy se stávalo, že se u mě nějaký ohřál jen 10 dní, a pak jej nahradil jiný. Ty časy jsou už dávno pryč a současnou Nokii měnit ještě nejméně rok nechci. Určitě se mnou bude spoustu čtenářů souhlasit, že za takovou dobu se ikonky a vzhled uživatelského rozhraní snadno okouká. Symbian Anna přišel před pár měsíci a Belle je v nedohlednu (předběžný termín je letošní prosinec), takže nezbývá, než se poohlédnout po nějakém atraktivním motivu. Jeden takový jsem našel, a rád se podělím s ostatními.


Jmenuje se MeeGo Maximo a vytvořil jej designer NovaG, který stojí za několika dalšími povedenými motivy. Tento je laděn do modré barvy a přichází s vlastní sadou ikonek, které jsou mírně větší než defaultní ze Symbianu Anna. Ale nemění všechny, viz screenshot výše a ikonka aplikace Sociální sítě (porovnejte velikost ikon). Motiv je na Ovi Store dostupný zdarma, ale také v placené verzi, která má sadu ikonek i pro aplikace třetích stran.


K MeeGo Maximo perfektně ladí tapeta Blue Lights, která ja také dostupná na Ovi Store zcela zdarma. Kromě jiného motiv také mírně mění vzhled tlačítek virtuální klávesnice, na které se mi nyní (subjektivně) píše lépe.


Motiv stahujete pod tímto odkazem. Vaše tipy na zajímavé motivy můžete přidat do komentářů a podělit se s ostatními.

2 komentáře:

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.