čtvrtek 20. srpna 2009

iPhone: Gang$tar preview

Gang$tar, West Coast Hustele (neboli ruch západního pobřeží) je název nové hry z dílen Gameloftu. Hra hodně čerpá z GTA pro velké platformy, jako jsou PC, PS3 či X-Box a přináší hráčům jejich oblíbenou hru i na mobilní telefon. Přesněji řečeno - na iPhone.

Hráč se ve hře přesune na západí pobřeží USA a okusí život zločince v L.A. ve velmi realistickém prostředí herního světa. Výrobce slibuje 50 rozdílných misí, ale u her tohoto typu šlo vždy více než o mise o otevřený herní svět. Stejně jako v GTA čeká na hráče i zde spousty akčních zážitků a mnoho řidičských misí. Gameloft se nechal slyšet, že Gangstar je hra s nejlépe provedenou grafikou vůbec. Může za to především kompletně 3D město, ve kterém se bude hráč pohybovat. Výrobce dále slibuje destrukční model u vozidel, takže se můžeme těšit na odlétávání kusů automobilu při neopatrné jízdě.

Gangstar nabídne otevřený herní svět ve kterém hráč může dělat co se mu zlíbí. Ukradnete auto, zapnete si oblíbenou rozhlasovou stanici (nebo hudbu uloženou ve Vašem iPhonu) a kocháte se okolní krajinou. iPhone už dříve ukázal, že ovládání 3D her není problém, a to bez ohledu na to zda se jedná o FPS nebo hru hranou z pohledu třetí osoby. Pokud tedy Gameloft dodrží vše co slíbil, tak na nás čeká opravdový skvost a zároveň kandidát na titul "Hra roku".



Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.