středa 9. září 2009

"N.O.V.A." - New FPS for iPhone!

Na internetu se jen před několika málo okamžiky objevily obrázky ze zcela nové akční FPS pro iPhone s názvem N.O.V.A.. Zatím není jasné zda za hrou stojí Gameloft (velmi pravděpodobné) nebo některý jiný vývojářský tým, ostatně zatím je celá hra zahalena temným příkrovem a víme toho jen opravdu málo.

N.O.V.A. bude akční sci-fi střílečkou zasazenou do vzdálené budoucnosti, ale narozdíl například od Terminátora se hráč neocitne v post-apokalyptickém světě. Ve hře se setkáme s ryze moderními technologiemi, což lze částečně vyčíst i z okolních obrázků. Bohužel potvrzených informací je poměrně málo, tudíž bude článek postupně doplňován.


Aktualizováno 9.9. 20.30: Právě se potvrdilo, že za vývojem hry stojí opravdu Gameloft. Od takto zkušeného vývojáře můžeme čekat opravdu kvalitní pecku!

Aktualizováno 10.9. 10.30: Gameloft dnes oficiálně potvrdil některé informace o hře a tak víme několik dalších detailů. N.O.V.A. se bude podobat hře HALO známé z "nextgen" konzolí a stolních PC. Hráč se ujme role vesmírného mariňáka, který se zúčastní bojů na vzdálených planetách. Hra bude pravděpodobně postavena na stejném enginu, který byl použit u hry Modern Combat: Sandstorm, můžeme se tak těšit nejen na kvalitní grafické zpracování, ale i na svižnou FPS akci. Gameloft se také nechal slyšet, že N.O.V.A. nabídne multiplayer a to jak přes bluetooth tak přes wi-fi. Hry se dočkáme ještě letos, přesné datum je ale v nedohlednu.

Aktualizováno 10.9. 14.00: Gameloft na svém YouTube kanálu zveřejnil záznam ze včerejší keynote společnosti Apple. Ve dvouminutovém videu si můžeme vychutnat představení hry a dozvíme se i základní informace například o počtu úrovní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.