pondělí 29. listopadu 2010

Co chystá Gameloft na prosinec 2010?

V říjnu vydali kluci z Fishlabs jejich dlouho očekávaný hit Galaxy on Fire 2 pro iPhone, který se o několik týdnů později dočkal update na univerzální verzi pro iPhone/iPod touch/iPad. Na diskusních fórech se již mluví o pokračování s číslicí 3 v názvu, té se ovšem v nejlepším případě dočkáme na podzim 2011. Své trumfy začíná odhalovat i Gameloft, který již během podzimu vydal Gangstar: Miami Vindication, Modern Combat 2: Black Pegasus a Star Battalion. V tomto článku se podíváme na tituly, které přinese následující měsíc.


Asi nejvíce očekávaná je akční fps, o které Gameloft už měsíc tvrdí "comming soon". Jde o N.O.V.A. 2, která s osmiletým odstupem navazuje na děj prvního dílu. Čekají nás noví nepřátelé, ještě rozlehlejší úrovně a otevřené prostředí. Vylepšenou grafiku si užijí jen majitelé nejnovějších iPhonů a iPodů. Samozřejmostí je pak ad-hoc a on-line multiplayer.


Dalším v pořadníku je Dungeon Hunter 2. Jde opět o pokračování zavedeného titulu, tentokráte však z žánru RPG. Na výběr bude stejně jako v předchozím díle ze 3 postav: "tuláka", válečníka a mága.


Tradičním je pak závodní titul Asphalt 6: Adrenaline, který přináší jen minimum inovací. Mimo jiné se dočkáme 42 licencovaných vozů, mezi kterými koncern Volkswagen bohužel chybí. Z těch zajímavějších jmenujme například Tesla Roadster Sport, Bentley Continental Supersports nebo Maserati Gran Turismo S. Dočkáme se i jednostopých vozů.


Velmi dobrou zprávou je, že Gameloft nehodlá jen těžit z pokračování herních sérií a připravil i dvě novinky. Tou první je Shadow Guardian, kde budete hrát za archeologa alá Lara Croft. Krátce k příběhu: Mocný a drahý artefakt, který byl středem okultních legend po tisíciletí se stal skutečnou hrozbou. Skrytý v odlehlém chrámu se stal cílem skupiny nebezpečných žoldáků, kteří chtějí použít jeho sílu k zotročení zbytku světa. Svět má jedinou naději a tou jste vy :)


Druhou novinkou je RPG v japonském stylu - Eternal Legacy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.