pátek 26. srpna 2011

Tip na aplikaci: Nokia Sleeping Screen

Nokia nedávno vydala novou betaverzi své aplikace upravující spořič displeje. Nokia Sleeping Screen je nyní k dispozici pouze pro Symbian Anna telefony a je zcela zdarma. Co všechno umí?
Nokia Sleeping Screen vytváří na zamčeném/neaktivním displeji různé animované tvary, které doplňuje informací o aktuálním čase a oznámeními o zmeškaných událostech. Stačí jen letmý pohled na telefon a hned se dozvíte, zda na Vás čekají nepřečtené zprávy či zmeškané hovory. Autoři aplikace zdůrazňují nízký vliv na spotřebu energie, takže se nemusíte o vybití baterie obávat.
Aplikace je dostupná pro Symbian^3 & Anna telefony s technologií displeje AMOLED. Jsou to C6-01, C7, N8, E7 a X7. Pokud je Váš telefon mezi podporovanými, ale přesto aplikace nebude fungovat, zkontrolujte, zda máte nainstalované všechny systémové aktualizace (Nokia Sleeping Screen pracuje s Qt 4.7.3).
Klíčové vlastnosti aplikace:
  • možnost zvolit individuální vzhled telefonu
  • možnost používat vlastní obrázky/fotky jako pozadí pod spořič
  • datum a čas, stejně jako název aktivního profilu, vždy uvidíte na displeji
  • bohaté vizuální upozornění na zmeškané události
  • indikace nabíjení baterie s animací
  • nízká spotřeba energie
Nokia Sleeping Screen můžete po přihlášení zdarma stahovat na webu Nokia Beta Labs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.