pondělí 24. října 2011

Lonely Cat Games nabízí profesionální aplikace zdarma

Slovenští vývojáři Lonely Cat Games, známí především díky léta vyvíjenému profesionálnímu správci emailových schránek ProfiMail (nebo díky správci souborů X-plore), se rozhodli nabídnout své portfólio pro "mrtvé platformy" zcela zdarma v rámci licence freeware. Týká se to především systému Windows Mobile ve všech oficiálních verzích. Problém by neměl být ani s novějšími WM 6.5.x, ale toto jsem neměl možnost testovat. Další platformou je nedotykový Symbian.


O studiu Lonely Cat Games jsem psal naposledy na jaře minulého roku v souvislosti s uvolněním nové aplikace Photobook (která je mimochodem nyní také zdarma). Vývojáři si nepotrpí na vydávání řady různých aplikací, naopak. Aplikaci, pro kterou se rozhodnou, stále vyvíjí a vylepšují. Díky tomu nemají tolik bohaté portfólio, ale aplikace na kterých pracují dovedli téměř k dokonalosti a bezchybné funkčnosti.

Nyní zpět k nabídce freeware licencí pro starší platformy. Tato se týká správce emailových schránek ProfiMail, video přehrávače SmartMovie, správce souborů X-plore a správce fotografií PhotoBook. Všechny tyto aplikace jsou nabízeny v aktuálních verzích.

A jakých telefonů se to týká? Jak bylo řečeno výše, stačí mít smartphone nebo pocket pc s Windows Mobile nebo starší Symbian series 60. V druhém případě se jmenovitě jedná o tyto smartphony Nokia: N70, N72, N70 a starší 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610.

Všechny uvedené aplikace můžete zdarma stahovat na stránkách autorů www.lonelycatgames.com.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.