pátek 6. února 2009

Galaxy on Fire 2: Preview



O hře GoF 2 jsem již pár řádků napsal dříve. Původně měla vyjít na podzim, ale datum vydání se stále oddaluje. Hra, jak ji můžete vidět na videu byla dokončena již v prosinci. Od té doby probíhá rozsáhlé testování a zajišťuje se kompatibilita hry i na ostatních telefonech než Sony Ericsson. Engine od Fishlabs je prostě prvořadě určen pro systémová specifika (podpora různých herních protokolů a systémů java), která má zatím hlavně Sony Ericsson. Na Nokiích hry na Abyss enginu nikdy neběhaly tak dobře; výjimku tvoří samozřejmě telefony s 3D akcelerátorem jako N95.

Píšu o tom proto, že právě nyní se testuje a dolaďuje spousta prvků technické stránky hry právě pro telefony Nokia. Dále zbývá dokončit protipirátskou ochranu a hra bude kompletní. Otázkou zůstává jestli dostanu šanci hru si vyzkoušet předtím než ji koupím - Fishlabs se nechali slyšet že uvolní DEMO verzi omezenou na hodinu hraní.

Jaká fakta o hře již víme?
  1. Na rozdíl od GoF budete mít možnost koupit si mnohem větší vesmírné koráby. Celkem jich bude k dispozici 34.
  2. Wingmans. Na základnách si najmete "pomocníky" a ti budou válčit na Vaši straně.
  3. Budete mít primární a sekundární zbraně. Ty primární mají neomezeně munice.
  4. K dokončení příběhové linie hry bude potřeba více než 15 hodin.
  5. Velikost hry bude okolo 1400 kB = je vyvíjena pomocí disket 3,5" (1,44 MB).
  6. Začátkem roku 2008 se hovořilo o podzimu jako o datumu vydání, poslední oficiální informace na fóru Fishlabs hovoří asi takto: "Plánovali jsme vydat hru již během ledna, ale objevilo se několik softwarových problémů. Pevně věříme, že hra vyjde tento měsíc."
Kam dál?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.