sobota 28. února 2009

Galaxy on Fire 2 download

Tisíce hráčů po celém světě napjatě očekávají příchod nejočekávanější hry minulého roku: GoF 2. Původně měla vyjít ve třetím čtvrtletí loňského roku, poté bylo oznámeno, že vyjde v prosinci. Nic ale nevyšlo, FISHLABS totiž měli spoustu práce s dolaďováním kompatibility s Nokiemi S60, s odstraňováním bugů a s proti pirátskou ochranou. Nyní je vše hotovo, vývoj, který trval 1 rok je u konce. GoF 2 si bude moct každý zdarma stáhnout již v pondělí 2.3.2009 z oficiálních stránek hry. Ne každý si ale hru zahraje. Podporovány jsou jen Sony Ericssony (176x220 a 240x320) s podporou protokolu JP6 a Nokie S60 3dr edition.

Samsung, LG, Motorola, BenQ, Alcatel, Mivvy, Sagem a mnoho dalších jsou jen módní atrapy, ne zařízení, která by něco uměla. Proto si na nich neškrtnete ;-) Po stažení hry na některý z podporovaných přístrojů budete mít k dispozici 6 z 22 solárních systémů. Všechny se odemknou až po zakoupení hry (100.000 kreditů). Všechny důležité věci naleznete na oficiálních stránkách, nebo na fóru FISHLABS. Mimochodem do budoucna připravuji článek právě o sérii Galaxy on Fire, kde se seznámíme s příběhem prvního i druhého dílu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.