pondělí 16. února 2009

Sony Ericsson W995


Série Walkman telefonů od Sony Ericssonu se dočkala své nové vlajkové lodě. Je jím model W995, který nabídne jak skvělé možnosti přehrávání hudby, tak i vynikající fotoaparát. Ten bude mít rozlišení 8 Mpix a zařadí se tak mezi současné fotografické špičky. Konstrukcí se tento walkman řadí mezi slidery, s rozměry 97 x 49 x 15 mm a hmotností 113 gramů. Telefon má na zadní straně jakousi opěrku, s jejíž pomocí pohodlně telefon postavíte na stůl a můžete sledovat film, poslouchat hudbu či pořádat video konference ;-)

Displej má velmi slušnou úhlopříčku 2,6" a rozlišení QVGA. Protože se jedná o walkman nejvyšší třídy, nabídne funkce jako Clear Stereo nebo Clear Bass pro opravdu kvalitní poslech. Telefon má dále stereo reproduktory a 3,5 mm jack, je tedy vidět že to s hudbou myslí naprosto vážně.

Jako každý správný "hloupý mobil" roku 2009 má i W995 technologii wi-fi (s DLNA), pohybový senzor a GPS. Interní paměť přístroje činí cca 118 MB a budete ji moci rozšířit kartami Memory Stick Micro. Hned v základním balení naleznete kartu s kapacitou 8 GB, což je rozumný začátek. Přístup k internetu budete mít přes základní dvojici EDGE a UMTS, ale i přes výrazně rychlejší HSDPA/HSUPA. I přes relativně nízkou kapacitu baterie Li-Ion 900 mAh udává výrobce velmi vysokou výdrž, a to až 9 hodin hovoru či 5 hodin přehrávání videa/filmů. V pohotovosti by měl telefon vydržet přes 350 hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.