pondělí 1. února 2010

Brothers In Arms 2: Global Front - iPhone/iPod touch

Gameloft za opět vytáhl a po 2 měsících přinese další špičkovou FPS. Tentokrát to bude druhý díl slavné série Brothers In Arms, známé snad ze všech herních platforem. Hra se na App Store objeví v první polovině tohoto měsíce.


Narozdíl od předchozího dílu nepůjde o akci z pohledu třetí osoby, ale dočkáme se čistokrevné FPS. Hra nabídne 16 misí a podíváme se do 6 rozdílných prostředí. Čeká nás Pacifik, severní Afrika, Itálie, Normandie, Ardeny a nesmí chybět Německo. Každá mise by měla zabrat okolo 25 minut, což podtrženo sečteno vychází na více než 6 hodin čistého herního času. Tleskáme!

Na bojištích se nebudeme pohybovat pouze pěšky, ale jak se sluší a patří, využijete i dobovou techniku. Mimo tanků nás čeká motocykl nebo třeba i letadlo. Na grafickém provedení si dal Gameloft opravdu záležet, což je mimo jiné proto, že hra později poběží i na iPadu. Následující obrázky ze hry nám prozradí více.


Kromě konvenčních zbraní, které snad ani nemá smysl vyjmenovávat, se můžeme těšit třeba na plamenomet. Za zmínku určitě stojí také systém bojů, na rozdíl od FPS N.O.V.A. budete nuceni využívat systém krytí. Gameloft tak přidává taktickou stránku, což mnozí uživatelé rádi přivítají. 

Během samotného hraní budeme moci spustit vlastní hudbu, což ve spojení s válečným prostředím nenadchne každého. Já osobně dám raději přednost zvukům výbuchů a střelby :-) 


Závěrem ještě zmíním přítomnost místního Wi-Fi multiplayeru, který by mohl titulu výrazně pomoc z šedého průměru, kterým Brothers In Arms bohužel je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.