pondělí 19. dubna 2010

Apple iPhone 4G odhalen!


Díváme se právě na prototyp připravovaného iPhone 4G nebo jde jen o další z řady podvrhů? Pokud jde o podvrh, tak jistě sami uznáte, že velmi zdařilý. Přístroj na fotkách se více podobá současným iPhonům, jen není tak zaoblený a více se blíží tvarům nových HTC. Pojďme si popsat, co na fotkách vlastně vidíme. Na čelní straně můžeme vidět klasické Home tlačítko a nad displejem se přímo u telefonního sluchátka nachází kamera pro videohovory. Zhasnutý displej nám ale už nic nepoví o svém rozlišení nebo o použité technologii (spekulace odkazují na AMOLED).

Spodní hrana již neobsahuje konektor na připojení sluchátek - ten musel ustoupit stereo reproduktorům, které uvítá nejeden uživatel. Změn se dočkala i horní hrana, namísto "šuplíčku" na SIM kartu je vybavena právě konektorem pro sluchátka. Zapínací tlačítko na svém místě zůstává. Otvor pro SIM se nově přesunul na pravý bok, což není až tak překvapivé, protože by v horní částí mohla karta překážet přední kamerce. Levý bok zůstal jako jediný beze změn uspořádání tlačítek a prvků telefonu - změnil se pouze jejich tvar a materiál.


K samotnému prototypu (můžeme-li jej tak nazvat) se váže i úsměvná historka. Přístroj byl údajně nalezen v kalifornském San Jose a to na podlaze jednoho z tamních barů. Byl v krabičce od iPhone 3G, ale nálezce si jej příliš dlouho neužil - přístroj byl zřejmě na dálku zablokován. V tuto chvíli neexistuje žádný způsob jak potvrdit nebo vyvrátit pravost přístroje, tudíž nám nezbývá než čekat na další úniky informací. Oficiálního představení dalšího iPhone se dočkáme již tradičně 22. června, tedy za celé 2 měsíce.


Zdroj: Engadget.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.