středa 21. dubna 2010

HTC HD mini na videu

O HTC HD mini jsem toho napsal již mnohé (HTC HD mini: velké preview), ale říká se "lepší jeden pohled než-li tisíce slov". Proto se dnes podíváme na HD mini podrobněji: vybral jsem dvě pěkná videa, na kterých uvidíte i srovnání s HD2 od stejného výrobce. Pokud umíte anglicky, tak budete mít z videí  pochopitelně o něco více, ale  ani vy ostatní nemusíte zoufat. Vězte, že komentář neobsahuje nic, co bych již dříve nezmínil v únorovém preview.


Zatímco první z videí porovnávalo především rozměry a zpracování mezi HD mini a HD2, tak druhé nabídne porovnání prostředí HTC Sense™. Ovšem nezůstane jen u něj - podíváme se například i na webový prohlížeč či na virtuální klávesnici od HTC. Závěrem bude řeč o kompatibilitě aplikací třetích stran a o (pro Windows Mobile) nezvyklém rozlišení displeje HVGA. Ostatně uvidíte sami jak to nyní s kompatibilitou vypadá, ale já osobně zastávám názor, že díky softwarovým udělátkům od HTC nebude nutné doinstalovávat desítky aplikací.


Související:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.