sobota 3. dubna 2010

PhotoBook dostal update 1.01

Poměrně nová aplikace PhotoBook od LCG se dočkala brzy po svém představení prvního updatu. Nese číselné označení 1.01 a přináší spíše jen kosmetické změny. Pojďme se na ně podívat blíže.

 Seznam změn (changelog) oproti verzi 1.0:
  • zobrazení více detailů snímku
  • možno nastavit libovolný čas při prezentaci
  • rozšíření možnosti v celoobrazovkovém režimu
  • kinetické rolování během zoomu

Update je určený jak pro uživatele zkušební verze, tak pro majitele licence. Stačí ve volbách nastavení vybrat Program update, zvolit Check now a následně Install now. Během instalace se původní verze odinstaluje a plně se nahradí verzí 1.01.


V nastavení přibyla možnost nechat si zobrazit některá tlačítka v celoobrazovkovém režimu. Na dotaz zda LCG plánují přidat možnost výběru z několika jazyků namísto defaultní angličtiny se mi dostalo vyhýbavé odpovědi, že to není prioritou a v nejbližší době se oficiálních překladů nedočkáme. 

Detaily snímku nyní obsahují o poznání více informací. Kromě rozšířených EXIF popisků to jsou i informace o miniatuře snímku, která se zobrazuje formou náhledu. PhotoBook 1.01 můžete zdarma stahovat zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.