pátek 18. června 2010

(iOS 4) Aktivace multitaskingu a home screen tapety na iPhone 3G / iPodu touch 2nd gen

Multitasking, vlastní tapeta na domovské obrazovce (pod ikonami), ukazatel nabití baterie v procentech. Tyto a některé další funkce jsou běžnou součástí iOS 4. Bohužel jen pro iPhone 3GS a pro iPod touch 3rd gen. My se dnes podíváme na postup, jakým jmenované funkce dostat i do stařičkých zařízení jako je iPhone 3G / iPod touch 2nd gen. Je to velmi jednoduché :)

V první řade musíte mít jailbreak (návod zde). Díky nejnovější verzi redsn0w, která byla aktualizována 10.6.2010, můžete snadno přidat funkce jako multitasking či tapety domovské obrazovky již během samotného procesu jailbreaku. Pokud jste již provedli jailbreak dříve, stačí otevřít redsn0w a zaškrtnout volbu "already pwned", poté vyberte další funkce, které chcete na svém přístroji používat.

Přístup k multitaskingu získáte dvojitým stiskem home tlačítka. Tapeta domovské obrazovky bude dostupná automaticky. Chcete-li však povolit zobrazovaní nabití baterie v procentech, budete muset udělat následující. Po instalaci ifile z Cydie, otevřete /System/Library/CoreServices/SpringBoard/N82AP.plist a přidejte "gas-gauge-battery". Po respringu nebo restartování přístroje otevřete Nastavení - Obecné - Použití a zvolte Ukazatel baterie v procentech. Nyní by vše mělo fungovat jak má.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.