úterý 8. června 2010

iOS 4 pro uživatele Mac již dnes!

Apple včera uvolnil finální verzi iOS 4 označenou jako Golden Master. Již nejde o beta verzi, ale o hotový finální produkt, na který si široká veřejnost bude muset počkat až do pondělí 21. června. To ovšem neplatí pro uživatele počítačů Mac, kteří mohou stahovat již dnes podle následujícího návodu. 

Pro instalaci beta verze musel být Váš iPhone či iPod touch zaregistrován ve vývojářském programu. U Golden Master verze tato nutnost (údajně) odpadá, vše co pro úspěšný upgrade potřebujete je Mac a iTunes 9.2, které jsou aktuálně jen v betaverzi.

Pro stažení iTunes 9.2 (jen pro Mac) navštivte MultiUpload.com. Vyberte si některý z odkazů a vesele stahujte. Po úspěšném stažení a instalaci budete potřebovat ještě iOS 4 Golden Master. Musíte použít verzi určenou pro vaše zařízení - buď:
Nejstarší iPhone 1st gen pochopitelně podporován není. Až budete mít v Macu iTunes i iOS 4, tak stačí držet ALT a kliknout v iTunes na Restore. Poté již jen vyberete odpovídající iOS 4 a můžete instalovat. Instalace je pouze na vlastní nebezpečí! Po instalaci vám nemusí vaše zařízení fungovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.