čtvrtek 17. června 2010

Jailbreak pro iOS 4 Golden Master

Pokud máte na svém iPhone / iPod touch stejně jako tisíce dalších uživatelů nový systém iOS 4 ve verzi Golden Master, tak Vás bude pravděpodobně zajímat možnost jailbreaku. Dnes se zaměříme na JB iPhone 3G a iPodu touch 2nd gen, protože právě na těchto zařízeních se oficiální cestou nedočkáme plnohodnotného iOS 4.


Samotný JB je velmi snadný. Stáhněte si redsn0w (odkaz níže), spusťte jej a vyberte stejný IPSW soubor, jaký jste vybrali při instalaci iOS 4 na Váš přístroj.

UPOZORNĚNÍ: Uvedený postup nefunguje s iPodem touch 2nd gen ze série MC (viz výrobní číslo) a pamětí 8 GB !!

Je to velmi jednoduché. Stáhnete si redsn0w, spustíte jej, vyberete stejný IPSW soubor, který jste použili k instalaci iOS 4 GM na přístroji, a radostně pokračujete s JB. To je ono! Pokud jste postupovali podle pokynů, tak máte JB finální verze iOS 4. Volitelně můžete povolit funkce jako je multitasking nebo tapeta domovské obrazovky (pod ikonami), ale o tom zase v příštím článku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.