středa 16. června 2010

Prohlídka Nokie N8 (videopohled)

Nokia N8 se Symbianem ^3 se na trh dostane až letos na podzim, ale díky Chuongu Nguyenovi (z PocketNow.com) máme možnost si ji podrobněji prohlédnout již nyní. Ačkoli se zatím nejedná o finální verzi produktu a systém se ještě může dočkat drobných úprav, tak poslední fáze prototypu vypadá velmi dobře.


Nokia N8 rázně vyčnívá z davu moderních mobilů s foťáčkem, nabízí totiž 12 Mpx snímač s optikou Carl Zeiss a xenonový blesk. Fotoaparát může nahrávat video až do 720p (HD rozlišení) při 25 snímcích za sekundu. Otázkou zůstává, do jaké míry mají uvedené hodnoty v mobilním telefonu nějaký smysl.

Kromě hi-endové optiky má N8, jako jeden z prvních telefonů určených pro evropský trh, port HDMI. Nokia bude dodávat redukci z mini HDMI na full HDMI. Ve spolupráci s Dolby a možností nákupu filmů z OVI Store, stejně jako dalšího obsahu, lze přehrávat videa (až 6 hodin přes konektor HDMI) s prostorovým zvukem 5.1 pro skvělý filmový zážitek.

Za zmínku stojí také vestavěné GPS a turn-by-turn navigace zdarma díky excelentním OVI Maps. 

Nyní již slíbené video:


Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.