pondělí 16. března 2009

CJ a jeho nová Nokia E75

Clinton Jeff, na internetu známý spíše jako CJ, si před několika dny obstaral Nokii E75 na podrobné dvoutýdenní testování. Byl jeden z několika bloggerů, kterým se E75 dostala do rukou celý měsíc před oficiálním uvedením do prodeje. Mimochodem pokud máte o tento přístroj zájem a žijete v jedné ze zemí, kterých se týká "předprodej" můžete objednávat již nyní.
Vraťme se ale zpátky k CJ. Má s telefony S60 bohaté zkušenosti a stejně jako já zažil doby Nokie 7650, pramáti všech smartphonů. CJ je tedy profík a můžeme očekávat dávku kvalitních článků a řádného testování. Na jeho webu (spíše blogu) ZOMG its CJ je již nyní spousta fotografií a videí, unboxingem (výraz pro první vybalení nového přístroje) počínaje a prozatím konče podrobným testem fotoaparátu. Lze očekávat, že E75 bude mít podobnou úspěšnost jako nynější "vlajková loď" E71, proto se ji budeme věnovat i v budoucnu (například porovnání Symbianu Eseries a XpressMusic).


Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.