pondělí 23. března 2009

MobilMania.cz představuje nový design

Dnes v poledne se web MobilMania.cz převlékl do nového, líbivého kabátku.

Webu nyní vévodí dvě barvy: modrá a oranžová, obě v matném odlesku. Změn se dočkalo i uspořádání, takže někomu může trošku dělat problém orientace. Nově přibylo i několik funkcí, jmenuji třeba "štítky" nebo blogy. Ano, podobně jako na sesterském webu Živě.cz, tak i na MobilManii budou uživatelské blogy. První týden byl oznámen jako zkušební, ale zanedlouho se dočkáme finální verze.
Nový kabátek se Vám buď bude líbit anebo ne. Pokud ne, tak máte smůlu, protože nějaký ten měsíc na MobilManii zůstane. Mě osobně se nový design zamlouvá a ještě bych uvítal změnu loga. Při pohledu na systém blogů jsem okamžik vážně uvažoval o přechodu ze systému blogspot na MobilMania, ale nakonec jsem návrh zamítl. Prozatím zůstávám na osvědčeném redakčním systému od Googlu. Nynější blogy píšou hlavně redaktoři webu, většího rozmachu se dočkáme až příští týden.

Za novým designem stojí známý webdesigner David Pertl, který má na svědomí již několik menších či větších projektů. Jak je vidět práce mu jde hezky od ruky ;-)

Na čem je ale ještě třeba zapracovat je optimalizace pro PDA a smartphony. Zde je několik ukázek z HTC Wizarda (prohlížeč Internet Explorer 5):

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.