sobota 28. března 2009

Nokia Image Exchange

David Wong uvádí další libůstku pro Symbian: Nokia Image Exchange



Zdá se Vám standardní galerie v Symbianu pomalá? Vadí Vám, že bez aktivovaného pohybového čidla nemůžete otáčet obrázky? Chcete v Symbianu plynulý zoom? Chcete obrázky snadno a rychle nahrávat na web? Pokud jste alespoň na jednu z otázek odpověděli kladně a máte smartphone se Symbianem S60 3.1 nebo 3.2, tak rozhodně čtěte dále.

Image Exchange je pokročilý prohlížeč obrázků, ze kterého můžete jednoduše fotografie nahrávat na web a zde pak prohlížet či zveřejňovat. Oproti standardní galerii nenabízí Image Exchange jen uploadování na web, ale také komfortnější prohlížení fotografií, množství efektů a nemalé možnosti manipulace s nimi.


Ve svém smartphonu můžete velmi pohodlně spravovat své obrázky na internetu, v hlavním menu aplikace stačí přejít do pravé části, kde si můžete prohlížet poslední fotky odeslané na web, připisovat komentáře, číst příspěvky k fotkám, vybírat si oblíbené snímky a také mít kontrolu nad tím, zda uploadované fotky může vidět každý, nebo jestli to bude výhradně Vaše soukromé album. Pro plné využití služby je třeba mít v aktivovaný datový tarif, nebo být připojen pomocí Wi-Fi sítě.

Pro Nokii palec nahoru, přesně toto spoustu uživatelů hledalo. Již není třeba kupovat aplikace třetích stran, Nokia Image Exchange nabízí kompletní správu obrázků a přidává toho i dost navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.