neděle 8. března 2009

Nové hry pro iPhone

O tom, že hry na iPhonu jsou po stránce grafiky mnohem dál, než třeba ty na Ngage, se přesvědčujeme každý den. To co se chystá na letošní jaro, ale je opravdu fantastické!

Pokud si říkáte, že iPhone musí být naplněn "až po uši" tím nejlepším hardwarem, jste na omylu. Při uvedení do prodeje se celková cena všech HW součástek pohybovala pod hranicí 100 USD. Přesto iPhone umí na displeji "vykouzlit" takové scenérie, že mě to nutí sledovat je nevěřícně s otevřenými ústy. To platí dvojnásob pro hororovou adventuru Hysteria Project, ale ani nová NFS nezůstávají pozadu.

iPhone je vybaven dotekovým displejem o úhlopříčce 3,5" (= 8,9 cm), což je velmi slušná hodnota. Rozlišení 480 x 320 bodů je rovněž dostačující, ale sám displej by nic nedokázal. Důležitá je čipová sada, která přístroj pohání, v tomto případě jde o typ S5L8900 od korejského Samsungu. Hlavní procesor typu ARM 11 tepe na frekvenci 412 Mhz a je doplňován grafickým koprocesorem PowerVR MBX 3D. Paměť DRAM má hodnotu 128 MB a když to sečteme dohromady, máme slušný výkon, za který by se nemusel stydět ani průměrný smartphone.

Hysteria Project


Zombieville USA


Need For Speed: Undercover

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Copyright © 2009—2011. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování a šíření materiálů zveřejněných na těchto stránkách.